25 Ağustos 2013 Pazar

Tefeci Arıyorum Diyenlere Tefecilere Dikkat !!!


Acil Paraya ihtiyacı olanlar Bankadan kredi alamayanlar ve zor durumda olanlar son çare olarak tefecilere yönleniyorlar. Bu durumu internette suistimal eden kişiler internet sitelerinde yer alan ilanları kullandıkları ortaya çıktı.

Bunlara dikkat etmenizi öneriyoruz. Sizden farklı konular altında para hesaplarına para isteyenler çıkabilir. Bunları önemsemeyin ve dikkate aLmayın. Aşağıda silik olarak yer verilen paragraflar farklı sitelerden farklı şekilde çekilmiştir. Bu ve buna benzer konulara itimat etmeyiniz. 

Banka yerine tefeciden faizli borç almak istiyorum diyenler, bütün tefecilikle ilgili ilanları bu sitemizden ulaşabilirsiniz. Faiz karşılığı borç para veriyorum diyorsanız, burada  ilgili ilan bırakabilirsiniz.

internetten tefeci arıyorum diyenler tefecilik yapanlar tefeci ve tefeciler. borç para veren, düşük faizli, 5, 10, 15, 20, 25, 30, 40, 50, 100, 200, 500 milyar gibi rakamlar borç verebilecek tefeciler arayanlar. tefeci arıyorum diyenler tefecilik yapanlar tefeci ve tefeciler iş ilanları.

Konu ile ilgili problem ve şikayetleri olanlar acil bizimle paylaşmaları rica olunur.

4 yorum:

  1. Am xavi Gerad jude, Aiicco inssurance plc bir temsilcisi.
    Size bir kredi ihtiyaci varsa bugün e-posta yoluyla bugün bize ulasin, istediginiz kredi ile size yardimci olabilir:
    (xavigeradloanfirm@yahoo.com)
    Yilbasi kredileri% 3 faiz orani sadece avelable vardir. Ciddi basvuran, ancak daha fazla bilgi için irtibata geçiniz. Biz renging krediler
    sunuyoruz
    3000 sadece US $ Euro ve pound 50,000.000 için.
    Biz dahil kredi her türlü teklif
    Bireysel krediler:
    Isletme Kredileri:
    Ögrenci Kredileri:
    Insaati krediler:
    Ev kredileri:
    Is expandsion krediler:
    Borç konsolidasyonu kredi:
    Biz hizli ve dinamik test edilmis ve güvenilir bulunmaktadir.
    Daha fazla bilgi için (xavigeradloanfirm@yahoo.com): E-posta Iletisim.

    Sr Gerad jude görüyoruz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. MERHABALAR KREDİ PROBLEMİ YASAYAN ARKADASLARA YÜZDE YÜZ GARANTİLİ KREDİ CIKARIYORUZ KREDİ SKORUNUZ DÜSÜK SSK PROBLEMİ YASIYORSUNUZ YADA KARA LİSTEDESİNİZ YADA İKİ ÜC KREDİNİZ VAR TEKRAR İHTİYAC DUYDUNUZ HİC SORUN DEGİL FİRMAMIZIN GUVENCESI VE POLİTİKASIYLA KREDİNİZİ SADECE İKİ SAAT İCİNDE TÜRKİYENİN NERESİNDE OLURSANIZ OLUN ONAYLATIP SİZİN KULLANICAGINIZ SEKLE GETİRMEKTEYİZ BUNU NASILMI YAPMAKTAYIZ HER BANKANIN KENDISINE GORE KRİTERİ VARDİR VE CALISTIGIMIZ BANKALARDAN UYGUN OLANINI KULLANIP KREDİ PROBLEMINIZI ASIYORUZ HEMDE AYNI GÜN TÜRKİYENİN NERESİNDE OLURSANIZ OLUN 2 SAATE HAZIR KREDİ ÜCRETLENDİRMEMİZ SOYLEDİR MEVCUT DOSYA PARASI PEŞİN ALİNİR KREDİ KULLANIMA GETİRİLİR VE CEKİLDİKTEN SONRA YÜZDE 5 KOMİSYON ODEMESİ ALINIR YÜKSEK KOMİSYONLU TEFECİLERDEN DEGİL BU İŞİ GERCEKTEN YAPAN FİRMAYIZ AYRICA LÜTFEN GEREKSİZ KİSİLER ARAYİP RAHATSIZ ETMESINLER BU KİSİLER HAKKINDA YASAL İSLEM UYGULANICAKTIR LÜTFEN CİDDİ VE KREDİYE İHTİYAC DUYAN KİSİLER HEMEN OZAN BEY İLE GORUSSUNLER İLETİŞİM : 0531 393 91 93 … İLETİŞİM : 0531 393 91 93 …

      Sil
  2. Hizli firsat!

    Biz uluslararasi islem iyi güvenilir, güvenilir. Bu firsati kaçirmayin lütfen, buraya gelecek 2014 yili dogru yatirim baslatmak için bir firsattir. % 100 emin ol daha fazla bilgi için e-posta MMV (vandamariana111@gmail.com) Sen garanti. Banka havalesi için çevrimiçi banka çok hizli ve güvenligidir, önümüzdeki 2014 yili dogru yatirim için bu firsati kaçirmayin. (Bir kelime bilge için yeterlidir)

    Eger tarim için bir kredi ihtiyacim var mi? Is için kredi? yapimi için kredi? Yatirim kredisi? Ögrenci kredi? Borç konsolidasyonu kredi? Bu bir firsattir, kullanimi ve yeni bir hayata baslamak. Daha fazla bilgi (mrsvandamariana@yahoo.co.uk) için e-posta MMV.

    Allah lonca tüm.

    M.M.V LTD.

    YanıtlaSil
  3. Kredi çekmede veya yeni bir kredi kartı almakta sıkıntı mı yaşıyorsunuz? Bize başvurun bir de sizin yerinize biz deneyelim. Kesinlikle ön ödeme talep edilmez. izmirfinans135@gail.com

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.